PhD Student Psychofarmacologie, CHDR (Leiden)

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Wordt arts-onderzoeker bij CHDR
Wij zijn op zoek naar een onderzoeker die in een multidisciplinair team een bijdrage levert aan klinisch geneesmiddelonderzoek. In deze functie doorloop je een promotietraject binnen het vakgebied psychofarmacologie en doe je onderzoek naar geneesmiddelen voor stemmings- en angststoornissen. Je richt je hierbij op alle aspecten van het klinisch geneesmiddelenonderzoek en werkt samen met (inter)nationale (academische) instituten en bedrijven. Het onderzoek omvat studies bij zowel patiënten als gezonde proefpersonen.

De functie omvat zowel klinische taken als project management. Je bereidt samen met het team de klinische studies voor, je voert ze uit en analyseert de resultaten. Hierna schrijf je de resultaten, al dan niet in samenwerking met een farmaceutisch bedrijf, op voor wetenschappelijke publicatie. Daarnaast neem je deel aan (inter)nationale congressen en je krijgt de mogelijkheid om je te certificeren tot klinisch farmacoloog bij de Nederlandse Vereniging voor Klinische Farmacologie en Biofarmacie (NVKFB).

Wat verwachten we van jou?

  • Een (bijna) afgeronde WO Geneeskundeopleiding (inclusief een BIG-registratie);
  • Interesse in de combinatie projectmanagement en wetenschap met aantoonbare interesse of ervaring in de neurologie;
  • Je bent communicatief sterk en goed in staat om feedback te geven maar ook te ontvangen. Communicatieve vaardigheden en resultaatgerichtheid zorgen ervoor dat alle proefpersonen die meedoen aan de onderzoeken bij CHDR maar ook collega’s en klanten de deur uit gaan met het besef dat zij op professionele wijze geholpen zijn;
  • Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, maar ook in teamverband kom je goed tot je recht;
  • Je bent flexibel ingesteld en vindt afwisseling prettig;
  • Vanwege de internationale samenwerking is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal nodig.

Wat bieden wij?
Naast een opleiding tot klinisch farmacoloog, bieden we je de kans om te promoveren aan de Universiteit Leiden/LUMC. In 4-5 jaar (duur van de aanstelling) schrijf je je proefschrift en certificeer je je als klinisch farmacoloog bij de Nederlandse Vereniging voor Klinische Farmacologie en Biofarmacie (NVKFB). Als AIOS psychiatrie zet je daarna je klinische opleiding voort, terwijl je als ANIOS of basisarts kunt doorstromen naar een opleidingsplaats in de psychiatrie, wat we kunnen faciliteren door onze contacten als opleidingsinstelling.

Sollicitatie
Meer informatie over deze functie kun je vinden op onze website en via de link. Je mag natuurlijk ook altijd mailen met de afdeling HR (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), of contact zoeken met dr. Gabriël Jacobs, psychiater-klinisch farmacoloog via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over ons

Met een enthousiast en ambitieus team werken we binnen het CHDR sinds 1987 aan hoogwaardig, klinisch onderzoek naar de effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Het CHDR voert zowel klinische studies uit in opdracht van farmaceutische bedrijven als CHDR-geïnitieerd onderzoek. Het CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met de Universiteit van Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC.

Wetenschappelijke kwaliteit staat bij ons voorop. We staan voor verdieping, innovatie en samenwerking. Medewerkers en proefpersonen voelen zich bij ons thuis. We leveren topkwaliteit op het terrein van klinisch onderzoek en zijn continu bezig om dit te innoveren. Bij CHDR werken ruim 350 mensen en we voeren gemiddeld 45 studies per jaar uit.

 


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy