Psychiater/Medisch Zorglijnhoofd, UMCU Utrecht

Locatie: Utrecht
Voltijd/deeltijd: 32 - 40 uur
Reageer vóór: 10 november 2021
Reageer: Klik hier om te reageren.

DP07_2021_vacature_UMC_Utrecht.png

Je geeft leiding aan de zorglijn A2 (acuut en intensief) samen met het verpleegkundig hoofd. De zorglijn A2 bestaat uit de consultatieve dienst volwassenen (UMC Utrecht) en consultatieve dienst kinderen (Wilhelmina Kinderziekenhuis en Prinses Máxima Centrum) en twee acute afdelingen: volwassenen (16 bedden) en jeugd (8 bedden), een kleine poli volwassenen. Je bent lid van het managementteam van de afdeling psychiatrie en werkt mee aan beleid op inhoudelijk, tactisch en strategisch niveau.

Als psychiater verricht je ook (poli)klinisch werk, bouw je mee aan zorgprogramma’s waarin zorg, onderwijs en onderzoek worden geïntegreerd en ben je betrokken bij de opleiding en het onderwijs aan aios en geneeskunde studenten. Aan de functie is een interne managementopleiding van het UMC Utrecht gekoppeld van 1,5 jaar in het kader van het programma connecting leaders en als gewenst een langer durende management intervisiegroep.

 

Over ons

De afdeling psychiatrie is georganiseerd in vier multidisciplinaire zorglijnen die nauw met elkaar samenwerken. Het gaat in alle zorglijnen om volwassenenpsychiatrie, kinderpsychiatrie en jeugdpsychiatrie. De afdeling psychiatrie van het UMC Utrecht staat voor zorg, onderzoek en onderwijs op topniveau. Het is een grensverleggende en innovatieve afdeling waar geïnspireerde mensen samenwerken om een hoog niveau te behalen en te behouden. De afdeling is onderdeel van een kennis en zorgnetwerk waarbij de focus ligt op (ontwikkeling van) diagnostiek en de behandeling van ernstige psychiatrische stoornissen. Er is speciale aandacht voor acute zorg, psychotische en ontwikkelingsstoornissen. Als medisch zorglijnhoofd geef je leiding aan een zorglijn en stuur je een aantal psychiaters, psychologen en verpleegkundig specialisten aan. Je bent lid van het managementteam van de afdeling psychiatrie en werkt hier samen aan afdelingsbeleid dat is gericht op zorg, onderwijs, innovatie en wetenschappelijk onderzoek op tactisch en strategisch niveau. Daarnaast verricht je als psychiater (poli)klinische taken in een multidisciplinair team dat expertise heeft op het gebied van acute zorg, psychotische en ontwikkelingsstoornissen.


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy