Psychiater, Haga Ziekenhuis (Den Haag)

Psychiater 0,9 fte
De afdeling Psychologie & Psychiatrie van het HagaZiekenhuis heeft i.v.m. pensionering per mei 2022 ruimte voor een nieuwe collega die graag invulling wil geven aan de psychologische en psychiatrische zorg voor onze klinische en poliklinische patiënten.

Locatie: Den Haag
Voltijd/deeltijd: Deeltijd - 0,9 fte
Reageer vóór: 16 oktober 2021
Reageer: Via: Psychiater (0,9 fte) - Werken bij Hagaziekenhuis

DP07_2021_vacature_Hagaziekenhuis.png

De werkomgeving
U bent werkzaam op de afdeling Psychologie en Psychiatrie van het HagaZiekenhuis, een erkend topklinisch opleidingsziekenhuis voor 25 specialismen. Binnen de vakgroep psychiatrie werkt u samen met twee psychiaters en een consultatief psychiatrisch verpleegkundige. Er wordt geparticipeerd in de opleiding voor AIOS psychiatrie en AIOS huisartsengeneeskunde en de coassistentenopleiding.
Er is een nauwe samenwerking met de vakgroep psychologie welke participeert in de GZ-opleiding. Binnen deze vakgroep werken een klinisch (neuro)psycholoog, twee GZ-psychologen, een basispsycholoog en twee neuropsychologen. De werksfeer is goed en plezierig en er wordt laagdrempelig overlegd en samengewerkt. Het bieden van kwalitatief goede patiëntenzorg is leidend voor ons werk.

Het HagaZiekenhuis biedt topklinische, topreferente en basiszorg aan inwoners van Den Haag en omstreken, een verzorgingsgebied van bijna 300.000 inwoners. Het HagaZiekenhuis staat voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking. Medewerkers en patiënten voelen zich bij ons thuis. We leveren topkwaliteit op medisch en verpleegkundig terrein en zijn continu bezig onze zorg te innoveren. In ons ziekenhuis werken ruim 3.500 medewerkers, waarvan 1.500 verpleegkundigen en ruim 320 medisch specialisten. Er worden continu artsen en verpleegkundigen opgeleid. Het Juliana Kinderziekenhuis is onderdeel van het HagaZiekenhuis.

De werkzaamheden
U bent werkzaam op het grensvlak van psychiatrie en somatiek en werkt samen met andere medisch specialisten ten behoeve van geïntegreerde zorg voor patiënten met somatisch psychiatrische comorbiditeit. U behandelt kortdurend klinische en poliklinische patiënten met (complexe) psychische problematiek binnen de dynamiek van een groot ziekenhuis. Dat is uitdagend en erg leuk. De psychische problematiek die we binnen de consultatieve dienst zien is zeer divers. Daarnaast zijn er gespecialiseerde poli’s zoals de POP poli (zwangerschap) en Parkinson poli (DBS). Samenwerking en afstemmen met andere disciplines gebeurt in de vorm van mono- en multidisciplinair overleg op de afdeling. In ons aanbod van psychiatrische zorg sluiten we waar mogelijk aan op de speerpunten van het ziekenhuis.
Wij verwachten van u een actieve rol binnen de opleidersgroep in de vorm van supervisie en onderwijs aan AIOS en co-assistenten. We zoeken iemand die met enthousiasme bij kan dragen in het verder vormgeven van de ziekenhuispsychiatrie. U bent lid van de medische staf en kan participeren in ziekenhuisbrede commissies.
U doet mee aan de bereikbaarheidsdiensten voor klinisch opgenomen patiënten. Deze diensten worden ingevuld samen met de psychiaters van het Reinier de Graaf ziekenhuis.

Uw profiel
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die graag in multidisciplinair teamverband werkt en belangstelling heeft voor het werken op het grensvlak van somatiek en psychiatrie, een collega die een positieve bijdrage wil leveren aan een lerende werkomgeving. Werkervaring binnen de somatiek of ziekenhuispsychiatrie is een pre. Er is mogelijkheid voor specialisatie in een deelgebied van de ziekenhuispsychiatrie.

Over ons

Het HagaZiekenhuis biedt topklinische, topreferente en basiszorg aan inwoners van Den Haag en omstreken, een verzorgingsgebied van bijna 300.000 inwoners.

Het HagaZiekenhuis staat voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking. Medewerkers en patiënten voelen zich bij ons thuis. We leveren topkwaliteit op medisch en verpleegkundig terrein en zijn continu bezig onze zorg te innoveren. In ons ziekenhuis werken ruim 3.500 medewerkers, waarvan 1.500 verpleegkundigen en ruim 320 medisch specialisten. Er worden continu artsen en verpleegkundigen opgeleid. Het Juliana Kinderziekenhuis is onderdeel van het HagaZiekenhuis en heeft een Spoedeisende Hulp speciaal voor kinderen.


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy