Ziekenhuispsychiaters, HMC (Den Haag)

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Wat ga je doen?
De OE Psychiatrie van HMC is een actieve groep psychiaters die volop in ontwikkeling is vanuit een eigen visie op de ziekenhuispsychiatrie en actief meedenkt met de ontwikkelingen in onze organisatie. Wij zoeken betrokken collega’s die graag op het grensvlak van somatiek en psychiatrie werkzaam willen zijn. Denk jij graag met ons mee over de visie op de ziekenhuispsychiatrie? En over een visie die aansluit op de ontwikkelingen van de organisatie? We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze vacature.

De OE Psychiatrie biedt psychiatrische zorg aan opgenomen patiënten binnen ons ziekenhuis. Binnen ons ziekenhuis hebben we een Medisch Psychiatrische Unit (MPU) met zes bedden. Daarnaast zijn er gespecialiseerde poli’s zoals POP (zwangerschap en psychiatrie), oncologie en Parkinson. De psychiaters werken samen met de andere specialisten ten behoeve van geïntegreerde zorg voor patiënten met somatische en psychiatrische comorbiditeit. We sluiten het psychiatrisch behandelaanbod aan op de speerpunten van het ziekenhuis. De OE Psychiatrie bestaat momenteel uit acht ziekenhuispsychiaters die nauw samenwerken met drie consultatief psychiatrisch verpleegkundigen. Wij verzorgen de verplichte stage consultatieve psychiatrie en bieden keuzestages ziekenhuispsychiatrie voor de opleiding psychiatrie (aios). Tevens bieden wij stageplaatsen voor huisartsen in opleiding. Daarnaast werken wij met arts-assistenten niet in opleiding (anios). Binnen de psychiatergroep wordt deelgenomen aan wetenschappelijk onderzoek.

In HMC zijn de psychiaters op alle terreinen van de ziekenhuispsychiatrie werkzaam, waaronder de psychiatrische consultatieve dienst, de MPU, de spoedeisende hulp en polikliniek. We participeren in het bereikbaarheidsdienstrooster voor consultatie van opgenomen patiënten en volgen de uitgangspunten veilig en gezond werken van de AMS.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een enthousiaste psychiater met grote belangstelling voor het grensvlak van somatiek en psychiatrie. Ook kandidaten die op korte termijn hun opleiding afronden, worden uitgenodigd te solliciteren.
  • Je hebt affiniteit met de dynamiek van een groot topklinisch ziekenhuis
  • Je werkt graag in teamverband
  • Affiniteit en/of ervaring met managementtaken en financieel-organisatorische capaciteiten worden gewaardeerd

Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wat bieden wij jou?

  • In eerste instantie een halfjaar contract zoals standaard binnen HMC en na gebleken geschiktheid wordt het contract omgezet naar onbepaalde tijd. Het aantal uren is in overleg
  • Het salaris is conform Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS) en afhankelijk van kennis en ervaring.

Interesse in deze vacature? Solliciteer of neem contact met ons op!
Voor informatie of verdere toelichting kun je contact opnemen met mw A. ten Berg (voorzitter OE Psychiatrie), via: 088 9793042 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met mw. dr. M. Bannink (vice-voorzitter OE Psychiatrie), via: 088 9792170 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geef jij je carrière een plus? We zien graag het liefst vóór 1 november 2021 jouw sollicitatie tegemoet.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Locatie: Den Haag
Voltijd/deeltijd: 0,6-1,0 fte, 27-45 uur per week
Reageer vóór: 1 november 2021
Reageer: https://www.werkenbijhmczorg.nl/vacatures/vacature/psychiater

 

Over ons

Zorg is aandacht. In HMC kijken we met en door de ogen van de patiënt. We helpen iedere patiënt op de manier die bij hem of haar past. Innovatie, gastvrijheid en samenwerking dragen bij aan het realiseren van onze missie.

We zijn hét stadsziekenhuis voor de Haagse regio, met een compleet zorgaanbod. Als topklinisch opleidingsziekenhuis heeft HMC vele expertises in huis en we bieden in verschillende centra en samenwerkingen gespecialiseerde zorg aan. Onze speerpunten zijn ons Traumacentrum en Neurocentrum. In ons HMC Kankercentrum bieden we topklinische kankerzorg.


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy