De Praatjesmakers

Praatjesmaker

Op een zonnige zondagmiddag zit je te zwoegen achter je laptop: artikelen doorpluizen, achtergrond opzoeken, powerpoint maken... Het is namelijk weer zover: je geeft een praatje. De dag erna sta je voor je collega’s, je presentatie gaat goed, de discussie is levendig en iedereen is aan het eind weer wat wijzer. Je gaat weer zitten, je krijgt een paar complimenten bij de koffieautomaat, waarna je powerpoint in een mapje verdwijnt om daar vergeten te worden. Eigenlijk best zonde van al het werk toch? 

 

Gelukkig is dit voorbij! Want De Jonge Psychiater lanceert ‘de praatjesmakers’.

 

  

 

Hoe werkt het?

Je neemt voor- of na je praatje contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij sturen je een format waarmee je makkelijk en snel je praatje om kan zetten in een korte geschreven klinische les, we helpen je met de eindredactie en zetten je stukje snel online. 

 

Waarom doen we dit?

Door je praatje te delen kunnen alle artsen, aios, psychiaters en overig geïnteresseerden uit Nederland en Vlaanderen leren van het inzicht waar jij zo hard aan hebt gewerkt. Hiermee maken we met zijn allen de psychiatrie weer een stukje slimmer. 

 

Dus: heb je recent een mooi praatje gegeven dat je wil delen via ons platform of ga je er binnenkort één geven? Word een praatjesmaker!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy